Werknemers

Hoe wij werken

Wij geven je graag persoonlijke aandacht en wij willen graag zoveel mogelijk uren invullen voor onze opdrachtgevers. Uiteindelijk is dat waarom we het beiden doen toch? Onze afspraken met werkgevers zijn meestal op projectbasis en gericht op specifieke branches. Het meeste doen wij nu in de hospitality en de security. Straks komt daar de (proces) industrie bij.

bekijk vacatures >

Inschrijven

Zomaar bij een uitzendbureau binnenstappen is straks helemaal niet meer mogelijk denken wij. De bemiddeling duurt voor flexkrachten ook langer dan vroeger al zal er wel meer contact zijn. Vooral via social media of door over een weer te mailen. Een persoonlijke afspraak is heel doelgericht om te kijken of we de match kunnen maken. Als je in het traject zit gaat het nog steeds snel. Als je niet weet wat je zoekt of niet in een van onze trajecten past dan zal je meer geduldig moeten zijn.

neem contact op >

Soorten banen

PiM people is vooral actief op vacatures tot MBO niveau met uitzondering voor startende HBO-ers. Voor de zelfstandige professionals en de hoger opgeleiden met werkervaring hebben wij PiM professionals opgericht. Vanaf 2015 helpen we je daar graag aan een baan. Via LinkedIn of via pim-professionals.nl zijn wij alvast bereikbaar.

  • PiM people in beweging!
  • PiM people in beweging!
  • PiM people in beweging!
  • PiM people in beweging!
Partners