Wie zijn we?

Maak kennis met ons team!

Ons team is een mix van ervaring en kennis. Samen vertegenwoordigen wij meer dan 20 jaar ervaring in HR dienstverlening. Onze backoffice, PiM people diensten, is een toonaangevende partij die met de uitgave van een eigen kennis magazine over zoveel kennis beschikt dat anderen zich daarop abonneren om bij te blijven.

Plezier

Het belangrijkste is dat wij vooral erg veel plezier met elkaar hebben en dat onze persoonlijke interesses dagelijks van toegevoegde waarde zijn voor ons bedrijf, voor onze partners en voor onze flexwerkers.

Maatschappelijk betrokken

Naast dat wij steeds weer de beste mensen leveren en de slimste oplossingen bedenken voor uw dagelijkse business, zetten wij ons ook persoonlijk in voor maatschappelijke projecten via onze eigen stichting. Betrokkenheid is de rode draad door alles wat wij doen. Eerlijke adviezen, eerlijke tarieven en “fair sharing”. Wij laten ons alleen betalen voor waarde die wij ook zelf toevoegen.

Neem contact op

Vraag? Opmerking?

neem contact op >

Khalid

khalid

Ik werk al jaren met veel plezier in de uitzendbranche en heb ervaring opgedaan op de front en backoffice. Bij PiM heb ik de ideale uitdaging en gebruik ik vol passie mijn kennis om opdrachtgevers te ontzorgen. Als Backoffice Manager stroomlijn ik de urenverwerking en los ik de lastiger HR vraagstukken op. Samen met de opdrachtgever bedenk ik passende oplossingen.

Lisette

FLEXSERVICE

Ik zorg er voor dat de juiste contracten worden aangemaakt en dat alle verplichte documenten aanwezig zijn. Als casemanager ben ik de (vaak onzichtbare) link tussen de inlenende klant en PiM people diensten. Mijn ervaring in de uitzendbranche komt goed van pas in deze functie waarin erg op de processen zit. Ik ben als het ware de controle dat de gemaakt afspraken juist worden ingevuld.

 

Alex

alex

Imane

imane

Ik verzorg voor PiM de communicatie en marketing. Met elkaar zorgen we ervoor dat PiM verder kan groeien.

Eric

Ik zorg er voor dat bij PiM people diensten alle systemen op basis van de juiste CAO-informatie werken en dat er correcte rapportages gemaakt kunnen worden. De juiste gegevens vooraf zorgt voor een vlekkeloos project en daar heeft iedereen plezier van. Ik heb vele jaren ervaring in de uitzendbranche en zie de uitdagingen van de toekomst met een goed gevoel tegemoet.

Ludwig

ludwig

Ik heb 7 jaar gewerkt voor Randstad binnen verschillende sales & recruitment rollen van professionals tot aan payrolling. Ik heb HEAO CE gedaan en interesseer mij enorm voor de motivatie achter gemaakte commerciële keuzes. Naast PiM people ben ik ook betrokken bij PiM security en PiM professionals. De rode draad door deze initiatieven is de “fair sharing” gedachte en het delen van kennis. Op deze manier creëer je voor meer mensen ruimte in een veranderende arbeidsmarkt.

Lenneke

Ik ben verantwoordelijk voor de debiteuren binnen PiM people diensten en onderhoud contacten over facturen en betalingen. Binnen de wereld van flexwerken is dat een uitdagende functie omdat er veel gewerkt met kleine uren die opgeteld een hoge loonsom vertegenwoordigen. Het is belangrijk om daar goed zicht op te houden.

Partners