Partners

PiM maakt haar klanten en haar partners sterker en beter bereikbaar door voor ze te bewegen of door ze in staat te brengen om zelf in beweging te blijven. In de praktijk komt het neer op elkaars expertise begrijpen en op de juiste waarde in te schatten. Dat wil niet zeggen dat je samen hetzelfde moet gaan doen, je laat elkaars kwaliteiten de samenwerking steeds verder verbeteren.

“Als je op wil schieten loop dan alleen, als je verder wil komen loop dan samen.”

Onze toegevoegde waarde is de kennis die wij opdoen over de markt waarin onze partners actief zijn en onze eigen expertise over flexibilisering van arbeid. Wij weten de beste mensen voor onze partners te vinden omdat wij echt willen weten wat ze zoeken. Onze oplossingen nemen echte problemen weg omdat wij willen weten waar de pijn zit of waar de pijn verwacht wordt. Onze processen zijn simpel en uiterst efficiënt en toch blijven we bewegen.

De foutmarge van onze backoffice is lager dan 2% terwijl de markt een gemiddelde foutmarge van 7% heeft.

Vanuit partnerschap bedienen wij onze klanten met een professionele backoffice waarmee wij een volledig digitaal proces kunnen uitvoeren. De input voor deze innovaties komt weer uit onze operationele ervaringen. De vraag van onze klanten vertalen en er beiden beter van worden, daar gaat het ons om.

iStock_000016402211XXLarge

Partners