Over PiM

Wie zijn we?

teampim

Eerlijke adviezen, eerlijke tarieven en “fair sharing”. Wij laten ons alleen betalen voor waarde die wij ook zelf toevoegen. Maatschappelijk betrokken door het uitvoeren van eigen projecten waarin onze medewerkers vrij zijn om te kiezen.

lees meer >

 

Brede dienstverlening

Uitzenden, Detacheren, Recruitment, Payrolling, MSP en Security (ND 4166). Als het om mensen gaat is PiM u van dienst met werkbare oplossingen. Elk met een eigen gezicht maar allemaal met dezelfde visie.

 

Partners

PiM is partner en niet alleen leverancier. Wij onderscheiden ons door de tijd te investeren die nodig is om voldoende kennis te vergaren.  De waarde van goed partnerschap is de beschikbaarheid van voldoende kennis.

lees meer >

De kracht van PiM

overons-dekracht

Onze kracht is de heldere uitleg die wij geven over complexe arbeidsvraagstukken. In een arbeidsmarkt die steeds complexer en flexibeler is geworden is PiM een partij die zich uitsluitend laat betalen voor diensten die wij ook echt leveren.

lees meer >

 

Missie & Visie

De flexibiliteit neemt toe en de kansen zijn voor diegenen die kunnen omgaan met de nieuwe situatie. PiM maakt mensen en bedrijven sterker en beter bereikbaar. Bestendig voor de nieuwe arbeidsmarkt.

lees meer >

PiM in beweging!

overons-gepimpt

All work and no play? PiM is eerder “work hard & play hard”. Op deze pagina verzamelen wij voorbeelden van iedereen die PiM tot PiM maakt. Quotes foto’s korte berichten. You name it. Alles met een dikke knipoog naar het werk van alledag. Je bent gePiMt!

lees meer >

 

Garage Notweg

Ideale locatie, leuke partners, betrokken buren. “Vliegwiel naar werkgelegenheid”. Garage Notweg is een verzamelgebouw met een visie die perfect past bij het bewegen van mensen. Dit is wat wij ook nastreven.

lees meer >

Partners